Povežite sve ljudske potencijale na jednom mjestu!

Kako bi svoju ulogu u kompaniji kvalitetno ostvarili i potvrdili, HR timovi jednostavno trebaju pokazati svoju stratešku vrijednost. Naša modularna digitalna rješenja dopuštaju vam da upravo to i učinite, bez obzira koristite li uslugu obračuna plaća, nagrađivanja, upravljanja talentima i njihovim zapošljavanjem ili pak samo osnovnu, operativnu funkciju HR-a.

Oslonite se na naše znanje i stručnost stečenu na regionalnim i europskim tržištima. Kako biste bili sigurni da ste pronašli odgovarajuću uslugu, nudimo vam u potpunosti modularan pristup. Vi odlučujete kada i kako.

Kontaktirajte nas!
Croatia Banner

Razmišljate i o outsourcing usluzi?

Obračun plaća i upravljanje HR operativom mora biti u sigurnim rukama.

Izgradnja povjerenja i lojalnosti sa zaposlenicima započinje kompetitivnim paketom plaće i isplatom plaće na vrijeme - svaki put. SD Worx vam nudi skup rješenja za obračun plaća i nagrađivanje, od  korištenja našeg digitalnog rješenja do potpunog outsourcing obračuna plaća sukladno razini podrške koju trebate. Imate li kompleksne zahtjeve? Naš tim stručnjaka za obračun plaća i vodeće digitalno rješenje u regiji spreman je za izazov - i više od toga.

  Kontaktirajte nas!
  HRnet Dashboard

  SD Worx vam osigurava potpunu integraciju svih vaših aktivnosti u naše modularno digitalno rješenje – HRnet.

  HRnet je kompletno ‘hire to retire’ digitalno rješenje za upravljanje HR procesima, razvijeno sa modernim sučeljem i responzivnim dizajnom, a koje pruža visoku razinu sigurnosti i potpune usklađenosti sa zakonima i propisima.
   Saznajte više

   Povjerenje nam je dalo preko 80.000 partnera u svijetu. Postanite i vi dio SD Worx obitelji!

   Fortenova
   Atlantic
   Hrvatska
   Telekom
   Siemens
   Orbico
   Unitedgrupa
   Ericsson
   Konzum
   A1