1. Home>

Mrežna stranica o odricanju od odgovornosti

Ovom mrežnom stranicom upravlja tvrtka SD Worx People Solutions NV. Ova se izjava o odricanju od odgovornosti primjenjuje prilikom svakog posjeta mrežnoj stranici. Dolaskom na mrežnu stranicu, vi izričito prihvaćate uvjete ove izjave o odricanju od odgovornosti. SD Worx može u svakom trenutku jednostrano izmijeniti uvjete ove Izjave o odricanju od odgovornosti.

Sve stranice, informacije, simulacije, dokumenti, poveznice ili druge reference (uključujući mrežne stranice trećih strana i druge informacije) i ostali materijali koji su dostupni na ovoj mrežnoj stranici ili putem ove mrežne stranice (u daljnjem tekstu „Informacije) služe samo u informativne svrhe. Informacije ne čine ili ne zamjenjuju pravne ili druge stručne savjete u vezi s određenim problemom ili činjeničnim okolnostima, niti su tome namijenjene. Ne biste trebali djelovati ili se suzdržavati od djelovanja na temelju informacija bez prethodnog pravnog savjetovanja s ovlaštenim, i ako je potrebnom certificiranim, pravnim savjetnikom u mjerodavnim nadležnostima.

Informacije možda nisu iscrpne i ne odražavaju nužno trenutačno stanje zakona. Tvrtka SD Worx ne može isključiti da neke informacije mogu postati zastarjele, da su nepotpune ili netočne. Tvrtka SD Worx nije odgovorna za sadržaj niti ima tehničku ili sigurnosnu kontrolu nad mrežnim mjestima i informacijama trećih strana. U skladu s tim, tvrtka SD Worx ne može se smatrati odgovornom za bilo kakvu izravnu ili neizravnu štetu nastalu pristupom, savjetovanjem ili korištenjem informacija i/ili pristupom i uporabom interaktivnih aplikacija. Bilo koja upotreba naše mrežne stranice i informacija uvijek je na vlastitu odgovornost. 

Mrežnu stranicu možete u svakom trenutku pogledati, osim ako nije u tijeku održavanje tehnologije, sadržaja ili pak ako je na mrežnoj stranici u tijeku popravak. Tvrtka SD Worx ne može se smatrati odgovornom za bilo kakvu izravnu ili neizravnu štetu zbog nedostupnosti mrežne stranice ili njezinih dijelova, za bilo kakva ograničenja u vezi s njezinom uporabom i sl.

Prava intelektualnog vlasništva na mrežnoj stranici, logotipi, informacije, interaktivne aplikacije itd. u vlasništvu su tvrtke SD Worx i zaštićeni su autorskim pravom. Zabranjeno je kopiranje ili mijenjanje bilo kojeg dijela ove mrežne stranice u bilo kojem obliku ili na bilo koji način bez izričitog odobrenja tvrtke SD Worx. Građanski i kazneni postupci bit će doneseni protiv bilo koga tko krši to stanje. Tvrtka SD Worx daje vam dopuštenje za kopiranje, ispis i uporabu savjetodavnih informacija pod uvjetom da te informacije upotrebljavate isključivo vi, uz isključenje bilo kakve dodatne primjene, distribucije, komercijalizacije ili uporabe trećih strana.

Tvrtka SD Worx pruža veliku pozornost sigurnom pristupu mrežnim uslugama, dostupnim za klijente i registrirane korisnike, upotrebom sigurnosnih sustava u skladu s najnovijim tehnološkim razvojem. Da bi dobio pristup, korisnik mora pružiti dokaz o svom identitetu s pomoću postupka identifikacije koji može upotrebljavati samo korisnik. Korisnik se obvezuje da će uslugu koristiti oprezno i da će spriječiti da treća strana sazna o strogom postupku osobne identifikacije. Odgovornost za pridržavanje ovog postupka identifikacije i za sve štetne učinke zlouporabe postupka identifikacije snosi isključivo korisnik.

Tvrtka SD Worx poštuje privatnost korisnika svoje mrežne stranice u skladu s primjenjivim zakonima o privatnosti i zaštiti podataka, uključujući Opću uredbu o zaštiti podataka. Više informacija potražite u našoj Izjavi o zaštiti privatnosti na mreži.

Ovu Izjavu o odricanju od odgovornosti uređuje belgijsko pravo. Sudovi u Antwerpenu (odjel Antwerpen) imaju isključivu nadležnost.