1. Home>
no-alt
BLOG

Koje su najbolje prakse Međunarodne organizacije rada za učinkovito upravljanje radnim vremenom??

Dobrobiti organizacije radnog vremena i smanjenja broja radnih sati ponovno je potvrdila studija koju je provela Međunarodna organizacija rada (ILO). Provedba inovativne i proaktivne politike podjednako će koristiti zaposleniku i tvrtki.

20. 02. 2024.
no-alt
BLOG

Kako se uhvatiti u koštac s najvećim izazovima HR-a

Nakon dugog razdoblja kontrole poslovanja, došlo je vrijeme da se ponovno usredotočite na rast. Ta činjenica nadahnjuje mnoge tvrtke da se (ponovno) povežu sa svojim talentom. 

20. 02. 2024.
no-alt
BLOG

Digitalno radno mjesto - Korak 3: produktivnost i rast

Nakon što ste pojednostavili svoje HR procese i poboljšali korisničko iskustvo, sljedeći korak u digitalizaciji radnog mjesta je prebacivanje vašeg fokusa na radnu tehnologiju koja potiče rast, angažman i produktivnost radnika

20. 02. 2024.
no-alt
BLOG

Vanjska usluga obračuna plaća: 4 savjeta o tome koje zadatke vrijedi outsourcati.

Outsourcing obračuna plaća nije koncept koji se može postaviti kao uzmi ili ostavi. HR i menadžment kompanije odlučuju koje bi zadatke željeli povjeriti trećoj strani, a koje žele zadržati u kući. Kako bi vam pomogli u razmišljanju i donošenju odluka naveli smo nekoliko profesionalnih savjeta.

20. 02. 2024.
no-alt
BLOG

Praktični savjeti za kraj godine!

Početak je 12. mjeseca, a kraj godine i blagdani su jako blizu pa se osjeti pritisak zbog završavanja tekućih projekata, sezonskih i redovnih poslova, korištenja godišnjih odmora i organizacije posla te blagdanskih događaja i aktivnosti koje također traže i vrijeme i posvećenost. Kako se u svemu tome snalazi HR i s kojim se sve temama bavi?

By Jasmina Lukačević05. 12. 2023.
no-alt
BLOG

Upravljanje karijernim promjenama

Upravljanje karijerom i promocijama važan je proces za svakog zaposlenika unutar kompanije, a poslodavci su zaduženi za formiranje jasne strategije profesionalnog razvoja svojih zaposlenika i praćenje njihovog napretka.

30. 11. 2023.
no-alt
BLOG

Persone zaposlenika: stvaranje jedinstvenih iskustava u hibridnom svijetu

 Pružanje jedinstvenih iskustava zaposlenicima smatra se, prema našem istraživanju 'Budućnost rada i ljudi' drugim najvećim izazovom za ljudske resurse u bližoj budućnosti. 

13. 11. 2023.
no-alt
BLOG

Digitalno radno mjesto – 2. korak: iskustvo korisnika

Samo usvajanje HR tehnologija nije dovoljno. Upotrebljivost tehnologija ključan je element uspjeha.

13. 11. 2023.
no-alt
BLOG

4 razloga zašto bi upravljanje radnim vremenom trebalo biti top prioritet

Danas sve više organizacija evaluira svoje interne sustave i procese i traže načine da dosegnu višu fazu digitalne zrelosti upravo kako bi se prilagodile novim izazovima u poslovanju. 

13. 11. 2023.