1. Home>

Modularan i fleksibilan. Za male i velike kompanije.

HRnet je kompletno digitalno rješenje za upravljanje ljudskim potencijalima, modernog sučelja i prilagođenog dizajna za različite uređaje. HRnet se odlikuje visokom razinom sigurnosti i usklađenosti sa zakonima.

Standardizirani web servisi omogućavaju jednostavnu integraciju sa ostalim sistemima (ERP, AD, Office 365). Može se koristiti kao Cloud SaaS  ili on-premise rješenje - ili u kombinaciji sa outsourcing uslugom obračuna plaća.

HRnet rješenje prilagođeno je za više jezika i tržišta sa mogućnosti implementacije više pravnih subjekata unutar istog sustava.

 

Spremni za razgovor s našom prodajom?
Dashboard_Homepage_Croatia
HR NET

HRnet koristi preko 250.000 zaposlenika u preko 130 kompanija u 16 zemalja Europe.

  Istražite najbolje kompletno HR digitalno rješenje u Adria regiji

  Check
  SVE U JEDNOM

  Svi HR pocesi integrirani su unutar aplikacije koja obuhvaća aktualne i povijesne podatke o vašim zaposlenicima. Uz HRNET povećati ćete svoju efikasnost uz manje napora i niže troškove.

  calendar icon
  USKLAĐENOST

  Usklađenost sa lokalnim zakonima i propisima na svim tržištima na kojima poslujemo, naš je glavni zadatak. Naš tim savjetnika pomoći će vam u održavanju podataka i pružiti će vam potrebnu podršku.

  planning
  KONTROLA TROŠKOVA I IZVJEŠTAVANJE

  Ugrađene funkcionalnosti za potpunu kontrolu troškova olakšat će vam upravljanje i spriječiti stvaranje nepotrebnih troškova. Reducirajte dodatne sate rada korištenjem KPI izvještaja i analitike.

  settings
  MODULARNOST I PRILAGODBA

  Možete kombinirati različite funkcionalnosti iz različitih modula ovisno o potrebama vašeg biznisa. HRnet se kontinuirano razvija, prati trendove u IT i HR industriji te prilagođava trendovima dizajna i zakonodavstva.

  SELF SERVICE
  SELF SERVICE

  HRNET koriste zaposlenici, menadžeri, asistenti i administratori. Svi koriste istu bazu podataka, ali s različitim pogledima, prilagođenim ulogama i odgovornostima.

  Godisnji odmor

  Sigurna, pouzdana i jednostavna administracija i analiza.

  Bez obzira radi li se o kompleksnoj, internacionalnoj ili srednje velikoj lokalnoj organizaciji, bez obzira radite li na organizacijskoj strukturi, katalogu ili raspodjeli poslova, upravljanju godišnjim odmorima ili osobnom dokumentacijom i ugovorima, HRnet omogućava jednostavan unos, analizu i sustav izvještavanja.

   Kontaktirajte nas
   Travel

   Unesite putne naloge i pratite troškove, bez nepotrebne papirologije.

   Vođenje evidencije putnih naloga bez nepotrebne papirologije, od loko vožnji pa sve do putnih naloga za službena putovanja i održavanja troškova flote vaših vozila. Jednostavno, u par klikova, odobrite naloge i troškove svojih zaposlenika.

    Kontaktirajte nas
    Place

    Točan, pouzdan i pravovremen obračun plaća.

    Možete li zamisliti uvijek zakonski i s propisima usklađen softver koji ima najbrži izračun, obradu i isplatu plaća? Integrirani kadrovski podaci, administracija bolovanja te usluga slanja isplatnih lista svim zaposlenicima, standardni je set ove usluge. Još kad mu pridodate obavezne financijske izvještaje i izvještaje o isplaćenim plaćama usklađene sa zakonima i propisima, shvatiti ćete da je ispred vas najcjelovitije digitalno rješenje i usluga za obračun plaća. Sve to možete sami ili se odlučite povjeriti tu uslugu u potpunosti nama.

     Kontaktirajte nas
     DES

     Efikasno i fleksibilno planiranje i praćenje radnog vremena.

     Olakšajte si planiranje i upravljanje radnim vremenom, integrirajte ga i povežite sa obračunom plaća te koristite opcije postavljanja fleksibilnog radnog vremena, rada od kuće ili smjenskog rada. Povežite vaše digitalne sustave za evidenciju radnog vremena i pratite zaposlenike kroz sustav analiza i jednostavnih izvještaja.

      Kontaktirajte nas
      Talent

      Povežite i objedinite sve razvojne aktivnosti vaših zaposlenika!

      HRnet omogućuje praćenje rasta i razvoja vaših zaposlenika kroz njihov cjelokupni rad, od zaposlenja do mirovine. Vodite evidenciju o procjenama kompetencija, upravljajte treninzima i edukacijama, radnim učinkom i karijerom vaših zaposlenika. Iskoristite mogućnost i provođenje 360° procjene i izvještaja. Omogućite svojim zaposlenicima brzu povratnu informaciju i pohvalu putem kudosa.

       Kontaktirajte nas
       Recruitment

       Upravljajte procesom selekcije i zapošljavanja.

       HRnet vam omogućava praćenje cjelokupnog procesa zapošljavanja, od  prijave za zaposlenje pa sve do uvođenja u posao. Upravljajte natječajima za otvorena radna mjesta, automatizirajte proces selekcije i administracije.

        Spremni za razgovor s našom prodajom?
         Bilo kad i bilo gdje

        Bilo kad i bilo gdje

        Rješavajte vaše zadatake i zahtjeve u bilo kojem trenutku i bilo gdje putem naše mobilne aplikacije. Pregledajte kontakte zaposlenika, njihove profile, predajte i odobrite aktivne zahtjeve, pohvalite svoje kolege i pregledajte  troškove.

         Digital

         U oblaku ili lokalno? Kombinirajte module i funkcionalnosti.

         Modularnost našeg digitalnog rješenja očituje se kroz implementaciju i pakete koje nudimo. Da li ćete se odlučiti za implementaciju našeg rješenja ' u oblaku' kao Saas modela ili pak za lokalnu implementaciju ovisiti će o vašim potrebama i mogućnostima.

         Bez obzira da li je vaša kompanija mala, srednja ili velika internacionalna tvrtka ili Grupa s našim ćete programskim rješenjem zaista imati mogućnost odabira pojedinih modula i određenih funkcionalnosti. Naša su rješenja skalabilna i prilagodljiva te će u svakom trenutku pratiti razvoj vašeg poslovanja.

         Zajedno s vama kreirati ćemo pakete koji će najbolje odgovarati vašim potrebama.

          Kontaktirajte nas

          Tu smo za vas!

          Pružamo vam podršku bez obzira radi li se o održavanju digitalnog rješenja,  migraciji podataka ili sistemskoj integraciji. Naša uloga je edukacija vaših ključnih korisnika,  savjetovanje u područjima naših stručnjaka te razvoj HRnet rješenja prema vašim potrebama. Tu smo prije svega za vas!

           Preuzmite našu brošuru