1. Home>

Kombinirajte usluge digitalnog rješenja i outsourcing obračuna plaća.

Kako bi se nosile sa izazovima s kojima se suočavaju, mnoge su kompanije promijenile način poslovanja u zadnjih nekoliko godina.

Jedno od rješenja svakako je i outsourcing usluge obračuna plaća. Osim modula za obračun plaće koji je sastavni dio našeg digitalnog rješenja, našim klijentima, kao i onima koji će to tek postati, nudimo mogućnost da uslugu obračuna plaća vršimo umjesto njih.  Naša će usluga biti povezana sa  modulima koje vaša kompanija koristi, a vaši i naši zaposlenici imati će pristup istom sistemu u isto vrijeme.

Rezervirajte besplatne konzultacije!
Iskoristite
Payroll profficiency

Osigurajte si mir i sigurnost, koristite vanjsku uslugu obračuna plaća!

Obračun plaća zahtjeva educirane stručnjake koji kontinuirano prate propise i zakone te koji se neprestano usavršavaju. Upravo zbog učestalih promjena i zahtjevnosti, sve više kompanija želi obračun plaća povjeriti trećima. Svi naši konzultatni zaposlenici su SD Worxa i stručnjaci koje prate lokalnu regulativu, zakone i poslovanje.

Izbjegnite stres za vrijeme isplate plaća! Bez obzira da li vam je obračun plaća novost ili razmatrate opcije, možemo vam pomoći.

  SD Worx usluga obračuna plaća – usluga koja ispunjava sve zahtjeve!

  partner
  Partnerstvo i sigurnost

  Umjesto nekoliko vlastitih zaposlenika koji jedini imaju dovojno znanja za obračun plaće, osigurajte si pristup većem broju eksperata sa više od 10 godina iskustva u regiji.

  Usklada sa zakonima
  Usklada sa zakonima i propisima

  Outsourcing i znanje stručnjaka koji su pri ruci pružaju sigurnost u procesima i garantiraju praćenje svih relevantnih propisa, legislative i i promjena na lokalnom, regionalnom i europskom tržištu.

  Rizik
  Rizik i točnost

  Obračun plaća često može dovesti do pogrešaka koje će napraviti nepotreban trošak kompaniji. Ukoliko se odlučite na outsourcing usluge obračuna plaće, taj će rizik snositi SD Worx.

  integration
  Integracija i sigurnost podataka

   Zaštitite svoje poslovanje od bilo kakve mogućnosti manipulacije podacima. Naši se stručnjaci striktno pridržavaju ISO 27001 procedura i GDPR regulative.

  Digitale Personalakte
  Kontrola i transparentnost

  Vi odlučujete nad čime želite imati kontrolu. Definirajte KPI-eve kojima ćete mjeriti uspješnost usluge i osigurajte potpunu kontrolu troškova.  .

  like button
  Fleksibilnost i prilagodba

  Uz SD Worx, u ovisnosti o vašem razvoju poslovanja, u svakom trenu možete povećati ili smanjiti opseg korištenja naših usluga. Fleksibilni smo i pratimo vaš razvoj u kojem god smjeru išli.

  HRNeeds

  Oslonite se na naše znanje, iskustvo i lokalnu ekspertizu!

  Uspješno korištenje vanjske usluge obračuna plaća usko je povezano sa kvalitetom i kompatibilnosti vas i vašeg partnera. Sveobuhvatnost usluga, poznavanje industrije i vaše organizacije, fleksibilnost i liderska pozicija u segmentu samo su neke od karakteristika koje trebate tražiti.

  Oslonite se na prednosti suradnje sa SD Worxom:

  • Već više od 75 godina pružamo uslugu obračuna plaća na tržištima Europe
  • Tim lokalnih stručnjaka sa preko 10 godina iskustva
  • Naše digitalno rješenje za obračun plaća potvrđeno je na tržištu
  • Obračun usluga u potpunosti usklađen sa zakonima i propisima
   Kontaktirajte nas