1. Home>

Fleksibilna rješenja za sve veličine kompanija

Mi imamo sve što tražite. Od programske podrške i usluge za obračun plaća pa sve do naših digitalnih rješenja kadrovske administracije, upravljanja radnom snagom i talentima. Za male i velike kompanije. Kombiniramo našu stručnost i rješenja prema vašim potrebama. S našim rješenjima činite odlučan korak prema boljoj budućnosti. Dopustite nam da idemo tim putem zajedno.

Kontaktirajte nas
Fleksibilna_rješenja_CROATIA
Core HR

Optimizirajte HR operativu

Automatizirajte upravljanje kadrovskom administracijom.

Susrećete se sa neefikasnom kadrovskom administracijom, upravljanjem odsustvima, troškovima, dokumentacijom i obradom podataka?  Niste jedini.

Upravo smo iz tog razloga razvili Core HR rješenje kojim olakšavamo život HR odjelima, menadžerima, ali i samim zaposlenicima. Razmislite o uvođenju Self Service portala i vrhunske HR programske podrške uvijek usklađene sa zakonima i propisima.

  Saznajte više
  Upravljajte

  Upravljajte putnim nalozima i troškovima

  Oslanja li se vaša organizacija još uvijek na manualne procese i papirnatu dokumentaciju za upravljanje i izvještavanje o troškovima?

  Osigurajte svojem timu i kompaniji kompletan digitalni pregled troškova i  točne, aktualne podatke na osnovu kojih možete donositi odluke.

  Pojednostavite cjelokupan proces, automatizirajte i integrirajte SD Worx rješenja za upravljanje putnim nalozima i troškovima.

   Saznajte više
   Payroll-Reward

   Upravljanje obračunom plaća i nagrađivanje nikad nije bilo lakše.

   Zaposlenici moraju biti plaćeni točno i na vrijeme. Izazovi po pitanju plaća i beneficija te nedostatak konkurentnog paketa naknada ključni su razlozi zašto zaposlenici odabiru poslodavca A, a ne poslodavca B.

   S našim rješenjima, od same programske podrške pa do outsourcing  obračuna plaća i savjetovanja o nagrađivanju, možete biti sigurni u  usklađenost s propisima i zakonima te da će se pravodobnom isplatom plaća povećati i zadovoljstvo vaših zaposlenika.

    Saznajte više
    Prisutnost

    Pratite prisutnost i radno vrijeme. Planirajte.

    Budite produktivni, a ne zaposleni. Upravo vam zato nudimo intuitivna rješenja: praćenje radnog vremena i prisutnosti, planiranje i strateško upravljanje radnom snagom. Naše rješenje omogućava samostalnu evidenciju odsustva i radnog vremena te je usklađeno sa zakonskim propisima i vašim internim pravilnicima. 
    Krajnji rezultat? Niži troškovi radne snage, optimalna izvedba i zadovoljni zaposlenici. 

     Saznajte više
     Postani dio tima

     Otkrijte našu stručnost u upravljanju talentima i karijerom!

     Zaposlenici su ključna vrijednost vaše kompanije. Njihovo osnaživanje jedan je od najvažnijih zadataka vašeg HR tima. Oslonite se na fleksibilne alate i stručnost SD Worxa i izgradite zdrave temelje budućeg poslovanja koji potiču agilnost i angažman. Iskoristite pogodnosti naših rješenja za učenje i razvoj, upravljanje kompetencijama i radnim učinkom te upravljanje karijerom. Bez obzira radi li se o našim digitalnim rješenjima, savjetovanju ili podacima, možete sigurno računati na nas.

      Saznajte više
      staffing

      Digitalna rješenja stvorena za potragu za talentima kakvi god su vam potrebni.

      HR timovi bi u današnjem izazovnom okruženju trebali moći brzo reagirati na rastuće potrebe za radnom snagom. Bez obzira radi li se o sezonskim potrebama za dodatnim radnicima, pronalaženju zamjena za dugoročne izostanke ili pronalasku odgovarajućih vještina za određeni projekt, sve su oči uperene u vas. Mi ćemo vam pomoći odabrati pravu strategiju i digitalna rješenja kako biste ispunili očekivanja i poslovne potrebe!

       Saznajte više