1. Home>
 2. HR blog>
 3. Programska rješenja za HR i obračun plaća>
Upravljanje karijernim promjenama

Upravljanje karijernim promjenama

Ubrzajte vaše procese upravljanja karijerom.

Upravljanje karijernim promjenama

 

Upravljanje karijerom i promocijama važan je proces za svakog zaposlenika unutar kompanije, a poslodavci su zaduženi za formiranje jasne strategije profesionalnog razvoja svojih zaposlenika i praćenje njihovog napretka.

Međutim, u složenim i dinamičnim okruženjima, promjene u karijeri se vrlo često neadekvatno prate. Dio razloga svakako leži u nepotrebnoj, kompleksnoj i neefikasnoj administraciji te složenim procesima odobravanja karijernih promjena zaposlenika.

Naše HRnet programsko rješenje vam omogućava upravljanje svim karijernim promjenama na jednom mjestu, pregledne i točne podatke te pravovremene obavijesti o potrebnim akcijama, bez obzira radi li se o produljenju ugovora na određeno, promjenama uvjeta i plaće, radnog mjesta ili lokacije rada. 

Kada govorimo o ulozi HR-a u procesu upravljanja karijernim promjenama, možemo reći da je ona dvostruka. U karijernim promjenama HR je svakako Business partner koji surađuje i radi prvu kontrolu i usklađivanje s korisnicima, managerima. Druga uloga je, naravno, administratorske prirode u kojoj HR radi završnu kontrolu i po potrebi ručnu aktivaciju promjena. 

HRnet sadrži ugrađene različite razine kontrole, ograničenja i uvjete kako bi se upravljanje promjenama izvršilo na ispravan način te je u cijelosti i kontinuirano usklađen sa zakonskim regulativama. Isto vrijedi i za modul Upravljanje promjenama u karijeri u koji su implementirana sva bitna zakonska ograničenja. 

Određene aktivnosti u procesu upravljanja karijernim promjenama moguće je u potpunosti automatizirati, one se izvode i aktiviraju shodno unaprijed zadanim datumom promjene, pouzdano i sigurno, bez ikakve intervencije HR-a. Upravo ta funkcionalnost uvelike olakšava i ubrzava svakodnevno poslovanje i zadovoljstvo zaposlenika. 

Ovaj HRnet modul vam omogućava da jednostavno upravljate sljedećim aktivnostima:

 • Produljenja aneksa i ugovora
 • Produljenje ugovora na određeno radno vrijeme
 • Prelazak s probnog rada na neodređeno radno vrijeme
 • Prelazak s određenog na neodređeno radno vrijeme
 • Promjenu radnog mjesta
 • Promjenu plaće
 • Promjenu organizacijske jedinice za zaposlenika
 • Promjenu lokacije rada
 • Digitalni potpis ugovora i aneksa

Uz HRnet modul upravljanja karijernim promjenama pojednostavljujete i ubrzavate procese na zadovoljstvo vas i vaših zaposlenika. 

  Kontaktirajte nas.