1. Home>
  2. HR blog>

Programska rješenja za HR i obračun plaća

Vrste sadržaja
no-alt
BLOG

Digitalno radno mjesto – korak 4: HR tehnološka integracija

U zadnjoj fazi digitalizacije radnog mjesta optimizirajte svoje HR procese te centralizirajte i integrirajte brojna rješenja kojima ćete podići iskustvo zaposlenika. U našem blogu provjerite kako ostvariti i pokrenuti puni potencijal vaše organizacije.

29. 05. 2024.
no-alt
BLOG

Digitalno radno mjesto - Korak 3: produktivnost i rast

Nakon što ste pojednostavili svoje HR procese i poboljšali korisničko iskustvo, sljedeći korak u digitalizaciji radnog mjesta je prebacivanje vašeg fokusa na radnu tehnologiju koja potiče rast, angažman i produktivnost radnika

20. 02. 2024.
no-alt
BLOG

Upravljanje karijernim promjenama

Upravljanje karijerom i promocijama važan je proces za svakog zaposlenika unutar kompanije, a poslodavci su zaduženi za formiranje jasne strategije profesionalnog razvoja svojih zaposlenika i praćenje njihovog napretka.

30. 11. 2023.
no-alt
BLOG

Digitalno radno mjesto – 2. korak: iskustvo korisnika

Samo usvajanje HR tehnologija nije dovoljno. Upotrebljivost tehnologija ključan je element uspjeha.

13. 11. 2023.
no-alt
BLOG

Digitalizacija radnog mjesta – 1. korak: operativna izvrsnost

Automatizacija HR zadataka prvi je korak prema izgradnji snažnog digitalnog radnog mjesta. Pojednostavljenjem i racionalizacijom složenih, ponavljajućih i dugotrajnih procesa kao što su obračun plaća, HR administracija te evidencija radnog vremena i prisutnosti, možete postići operativnu izvrsnost i postaviti temelje za uspješnu digitalnu transformaciju.

25. 08. 2023.
  • Previous
  • 1
  • Next